Online training

Online training candidate persona

De meest complete online training waarin je leert om zelf een candidate persona van jouw
doelgroep te maken. In deze e-learning leer je alles over een persona, wat het is, wat je ermee kan doen, hoe je een goede en betrouwbare candidate persona maakt, wie je daarvoor nodig hebt en je krijgt veel tips en adviezen.

Je leert stap voor stap zelf een candidate persona te maken. Je ontwikkelt een eigen format aan de hand van een uitgebreid voorbeeld. Exclusief in deze training krijg je een persona format dat bestaat uit 10 onderdelen en maar liefst 50 vragen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om online een one-pager van jouw candidate persona te maken.

Ja, dat wil ik!

3 modules

2 uur
e-learning

Inclusief format

Online
one-pager

Dit leer in je deze online training

 • Achtergrond van de persona
 • Wat je allemaal kan met een candidate persona
 • Hoe je een candidate persona van jouw doelgroep maakt
 • Het volledige proces in stappen
 • Hoe je de beste interviewsessie houdt
 • Zelf een format maken voor jouw persona
 • Hoe je de persona uitwerkt en een one-pager maakt
 • Welke vervolgacties je kan inzetten voor meer recruitment resultaat
Ja, dat wil ik!

Wil jij ook sneller, beter en succesvoller recruitment?

Wacht dan niet en begin snel met de online training Candidate Persona maken. Deze training volg je in je eigen tijd vanaf een locatie die jij kiest.

Een candidate persona is een fictieve weergave van jouw ideale kandidaat. Het geeft je inzicht in onder andere beweegredenen, gedrag en communicatiestijl. Je maakt een persona aan het begin van je recruitmentproces, na de vacature intake. Door de output te gebruiken in je recruitment en marketing, herkennen kandidaten zichzelf in bijvoorbeeld jouw vacaturetekst. En bij het searchen naar een kandidaat weet je precies waar je op moet letten. Zodat jouw benadering als recruiter positief opvalt bij talenten.

Ja, dat wil ik!

Wat zeggen onze klanten?

“De training candidate persona helpt je als recruiter of adviseur arbeidsmarktcommunicatie om op praktische wijze te leren hoe je een persona maakt van a tot z. De training is concreet, doelgericht, praktisch en direct toepasbaar. Je hebt meteen tools in handen die je inzet voor je wervingsstrategie. Je duikt in de wereld van jouw doelgroep waardoor je werk nog boeiender wordt en je jouw doelgroep kan benaderen op een manier die hen aanspreekt”

sandra pieterseSandra Pieterse, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie, Gemeente Utrecht

“Een waardevolle en praktijkgerichte training waarmee je direct in je dagelijkse werk aan de slag kunt. De kennis wordt enthousiast overgebracht en vanuit praktijkervaringen. De trainers weten waar ze het over hebben en je proeft de passie.“

Vanessa RijlaarsdamVanessa Rijlaarsdam, Recruitment Consultant, Human Side

“Leuke, interactieve training met goede opdrachten. Direct toepasbaar in de praktijk. Er was veel interactie, er werd ook inhoudelijk gekeken naar de persona’s van collega’s en besproken wat we ermee kunnen.”

Mieke van der VlisMieke van der Vlis, Recruiter, Gemeente Utrecht

“Zeer prettige training, die concrete handvaten geeft om jouw kandidaat beter te begrijpen, te vinden en te benaderen. De persoonlijke wisselwerking met de trainers en andere kandidaten maken het volledig.”

Esther De JongEsther de Jong, Recruiter & Managing Consultant , Euro Planit

“Het was fijn dat de training afgestemd werd op onze behoeften. Zowel inhoudelijk als wat we wilde leren voor welk doel diende, maar ook op ons eigen energieniveau. Er werd ook steeds teruggevraagd door de trainers: “willen jullie nu dit of willen jullie dat hebben? Waar hebben jullie nu behoefte aan?”, zodat we het echt wel zelf konden invullen.”

Nanette Ezerman, Teamleider HR, IVO Rechtspraak

“De training wordt gegeven door bevlogen trainers die heel ervaren zijn op gebied van recruitment, dus waar je veel van kan leren. Fijne open, informele houding zorgt dat je je op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Inspirerend en leerzaam!”

Chawa Verwer, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training geeft veel inzicht in mijn doelgroep. Dit draagt zeker bij om de talenten uit de markt te vinden en te boeien. Het is fijn om ook zelf aan de slag te kunnen gaan tijdens de training (interactief).”

Linda ter Horst MalaiholloLinda ter Horst Malaihollo, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training Candidate Persona geeft theorie en handvaten. De opdrachten bieden de mogelijkheid om tijdens de training direct in de praktijk met een persona aan de slag te gaan. Handig zo’n persona!”

Gitta DalenbergGitta Dalenberg, Recruiter, Gemeente Utrecht

Wat zeggen onze klanten?

Meteen starten met de online training Candidate Persona?

Ja, dat wil ik!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


  Ik geef toestemming voor het versturen van een nieuwsbrief.

  (Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief)