Candidate Persona Training

Candidate Persona Training

Leer hoe je een candidate persona maakt van jouw doelgroep.

Als recruiter ben je dagelijks bezig met het verleiden en aantrekken van de beste talenten voor jouw vacature. Je wilt de beste in het vak zijn en de regie hebben over het recruitmentproces en de jobmarketing. Dit kan, als je je ideale kandidaat écht kent. Daar is maar één manier voor: een candidate persona van je doelgroep maken. In onze online en live trainingen leren wij jou hoe je zelf een candidate persona kan maken.

Een candidate persona levert je veel op. Input over demografische kenmerken, communicatievoorkeur, interesses, online kanalen, gewenste cultuur en natuurlijk de motivatie en beweegredenen voor een nieuwe baan. Alle output zet je direct in binnen je recruitmentmarketing- en sourcingactiviteiten. Zodat je beter, sneller en succesvoller kan werven.

Maak kennis met onze trainers

Maak een candidate persona aan het begin van je recruitmentproces en bereik de beste kandidaten.

Training op locatie

Kies voor een training op locatie als jij persoonlijk contact tijdens de training prettig vindt en graag met andere recruiters wilt samenwerken. Of wanneer je simpelweg beter kunt focussen in een andere omgeving.

> Verder lezen

Online training

Kies voor een online training als je vanuit kantoor of huis of vanuit een locatie in het buitenland de training wil volgen. De online training in kleine groepen is dan voor jou ideaal.

> verder lezen

Wat zeggen onze klanten?

“De training candidate persona helpt je als recruiter of adviseur arbeidsmarktcommunicatie om op praktische wijze te leren hoe je een persona maakt van a tot z. De training is concreet, doelgericht, praktisch en direct toepasbaar. Je hebt meteen tools in handen die je inzet voor je wervingsstrategie. Je duikt in de wereld van jouw doelgroep waardoor je werk nog boeiender wordt en je jouw doelgroep kan benaderen op een manier die hen aanspreekt.”
sandra pieterseSandra Pieterse, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie , Gemeente Utrecht

“De training wordt gegeven door bevlogen trainers die heel ervaren zijn op gebied van recruitment, dus waar je veel van kan leren. Fijne open, informele houding zorgt dat je je op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Inspirerend en leerzaam!”

Chawa Verwer, Recruiter, Gemeente Utrecht

“Leuke, interactieve training met goede opdrachten. Direct toepasbaar in de praktijk. Er was veel interactie, er werd ook inhoudelijk gekeken naar de persona’s van collega’s en besproken wat we ermee kunnen.”

Mieke van der VlisMieke van der Vlis, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training geeft veel inzicht in mijn doelgroep. Dit draagt zeker bij om de talenten uit de markt te vinden en te boeien. Het is fijn om ook zelf aan de slag te kunnen gaan tijdens de training (interactief).”

Linda ter Horst MalaiholloLinda ter Horst Malaihollo, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training Candidate Persona geeft theorie en handvaten. De opdrachten bieden de mogelijkheid om tijdens de training direct in de praktijk met een persona aan de slag te gaan. Handig zo’n persona!”

Gitta DalenbergGitta Dalenberg, Recruiter, Gemeente Utrecht

Geef je het uit handen en wil je dat wij een persona maken?

-> persona maken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Ik geef toestemming voor het versturen van een nieuwsbrief.

(Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief)