Training Employee Persona

Employee Persona training en workshop

Wil jij zelf employee persona’s maken? Wij leren je in onze training en workshop hoe je dit kunt doen. Onze trainingen zijn praktisch ingestoken, deelnemers gaan dan ook gelijk aan de slag.

Na afloop heb je zelf de kennis in huis. Je gaat tijdens onze training en workshop een format samenstellen voor de employee persona in jouw organisatie. Wel zo handig, want na afloop is het eerste employee persona klaar.

Wanneer je zelf een employee persona kunt maken, ben je flexibeler en onafhankelijker. Je kunt dan altijd zelf nieuwe employee persona’s maken en deze aanpassen als dit nodig is. Goede redenen om het te leren dus!

Na deze training heb je geleerd hoe je een employee persona van jouw medewerkers maakt.

Workshop voor jouw team

De workshop is bij uitstek geschikt voor een HR-team (max. 12 deelnemers). Deze geven wij op jullie eigen locatie en afhankelijk van de wensen is de workshop één sessie van 3 uur of twee sessies van elk 2 tot 3 uur.

Interesse in een workshop voor jouw team? Graag maken we een voorstel wat past bij jouw wensen en team. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

-> Aanmelden voor een workshop met jouw team

Employee Persona online training

De online training is bij uitstek geschikt als je vanuit kantoor of huis of vanuit een locatie in het buitenland de training wil volgen.

De online training in kleine groepen (max 4 personen) is dan voor jou ideaal. Voordeel is dat je met volledige focus deelneemt en tussendoor in de praktijk gaat oefenen. Deze online training bestaat uit twee sessie van elk 2 uur.

Interesse in een online training? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op:

-> Aanmelden voor de online training

Wat zeggen onze klanten?

“De training candidate persona helpt je als recruiter of adviseur arbeidsmarktcommunicatie om op praktische wijze te leren hoe je een persona maakt van a tot z. De training is concreet, doelgericht, praktisch en direct toepasbaar. Je hebt meteen tools in handen die je inzet voor je wervingsstrategie. Je duikt in de wereld van jouw doelgroep waardoor je werk nog boeiender wordt en je jouw doelgroep kan benaderen op een manier die hen aanspreekt”

sandra pieterseSandra Pieterse, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie, Gemeente Utrecht

“Een waardevolle en praktijkgerichte training waarmee je direct in je dagelijkse werk aan de slag kunt. De kennis wordt enthousiast overgebracht en vanuit praktijkervaringen. De trainers weten waar ze het over hebben en je proeft de passie.“

Vanessa RijlaarsdamVanessa Rijlaarsdam, Recruitment Consultant, Human Side

“Leuke, interactieve training met goede opdrachten. Direct toepasbaar in de praktijk. Er was veel interactie, er werd ook inhoudelijk gekeken naar de persona’s van collega’s en besproken wat we ermee kunnen.”

Mieke van der VlisMieke van der Vlis, Recruiter, Gemeente Utrecht

“Zeer prettige training, die concrete handvaten geeft om jouw kandidaat beter te begrijpen, te vinden en te benaderen. De persoonlijke wisselwerking met de trainers en andere kandidaten maken het volledig.”

Esther De JongEsther de Jong, Recruiter & Managing Consultant , Euro Planit

“Het was fijn dat de training afgestemd werd op onze behoeften. Zowel inhoudelijk als wat we wilde leren voor welk doel diende, maar ook op ons eigen energieniveau. Er werd ook steeds teruggevraagd door de trainers: “willen jullie nu dit of willen jullie dat hebben? Waar hebben jullie nu behoefte aan?”, zodat we het echt wel zelf konden invullen.”

Nanette Ezerman, Teamleider HR, IVO Rechtspraak

“De training wordt gegeven door bevlogen trainers die heel ervaren zijn op gebied van recruitment, dus waar je veel van kan leren. Fijne open, informele houding zorgt dat je je op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Inspirerend en leerzaam!”

Chawa Verwer, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training geeft veel inzicht in mijn doelgroep. Dit draagt zeker bij om de talenten uit de markt te vinden en te boeien. Het is fijn om ook zelf aan de slag te kunnen gaan tijdens de training (interactief).”

Linda ter Horst MalaiholloLinda ter Horst Malaihollo, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training Candidate Persona geeft theorie en handvaten. De opdrachten bieden de mogelijkheid om tijdens de training direct in de praktijk met een persona aan de slag te gaan. Handig zo’n persona!”

Gitta DalenbergGitta Dalenberg, Recruiter, Gemeente Utrecht

Wat zeggen onze klanten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


    Ik geef toestemming voor het versturen van een nieuwsbrief.

    (Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief)