Training op locatie

Training candidate persona op locatie

In onze praktijkgerichte training met veel tips leer jij hoe je deze krachtige marketingtool vaker kan inzetten. Als recruiter leer je dus hoe je een candidate persona kan maken. Extra tof, na de training ga je meteen naar huis met de allereerste persona die jij hebt gemaakt van jouw doelgroep. 

Kies voor een training ‘persona maken’ op locatie als jij persoonlijk contact tijdens de training prettig vindt en graag met andere recruiters wil connecten. Of wanneer je simpelweg beter kunt focussen in een andere omgeving. In deze situaties is onze live training op locatie in kleine groepen voor jou ideaal!

De training ‘candidate persona maken’ bestaat uit twee dagdelen van maximaal 3 uur op een externe locatie. Tussendoor werk je aan een praktijkopdracht. Voorafgaand aan de training krijg je van ons een checklist met een aantal taken die je als voorbereiding uitvoert.

Na de training heb je een eerste voorbeeld van een candidate persona van jouw doelgroep gemaakt.

Wat zeggen onze klanten?

“De training candidate persona helpt je als recruiter of adviseur arbeidsmarktcommunicatie om op praktische wijze te leren hoe je een persona maakt van a tot z. De training is concreet, doelgericht, praktisch en direct toepasbaar. Je hebt meteen tools in handen die je inzet voor je wervingsstrategie. Je duikt in de wereld van jouw doelgroep waardoor je werk nog boeiender wordt en je jouw doelgroep kan benaderen op een manier die hen aanspreekt.”
sandra pieterseSandra Pieterse, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie , Gemeente Utrecht

“De training wordt gegeven door bevlogen trainers die heel ervaren zijn op gebied van recruitment, dus waar je veel van kan leren. Fijne open, informele houding zorgt dat je je op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Inspirerend en leerzaam!”

Chawa Verwer, Recruiter, Gemeente Utrecht

“Leuke, interactieve training met goede opdrachten. Direct toepasbaar in de praktijk. Er was veel interactie, er werd ook inhoudelijk gekeken naar de persona’s van collega’s en besproken wat we ermee kunnen.”

Mieke van der VlisMieke van der Vlis, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training geeft veel inzicht in mijn doelgroep. Dit draagt zeker bij om de talenten uit de markt te vinden en te boeien. Het is fijn om ook zelf aan de slag te kunnen gaan tijdens de training (interactief).”

Linda ter Horst MalaiholloLinda ter Horst Malaihollo, Recruiter, Gemeente Utrecht

“De training Candidate Persona geeft theorie en handvaten. De opdrachten bieden de mogelijkheid om tijdens de training direct in de praktijk met een persona aan de slag te gaan. Handig zo’n persona!”

Gitta DalenbergGitta Dalenberg, Recruiter, Gemeente Utrecht

Online training

399euro (ex. btw)
 • Twee sessies van 1,5 uur
 • Met praktijkopdrachten

Training op locatie

599euro (ex. btw)
 • Twee dagdelen van 3 uur
 • Met praktijkopdrachten
 • Max. 10 deelnemers pér training

Incompany training

op maat
 • Twee dagdelen van 3 uur
 • Met praktijkopdrachten

Training op locatie

599euro (ex. btw)
 • Twee dagdelen van 3 uur
 • Met praktijkopdrachten
 • Inclusief koffie, thee en een lunch
 • Max. 10 deelnemers pér training

Geef je het uit handen en wil je dat wij een persona maken?

-> persona maken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Ik geef toestemming voor het versturen van een nieuwsbrief.

(Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief)